Stimmig lördag
Lördag = champagne dagens dessert = vit chocklad sorbet med variationer på körsbär samt qrocant och karamelliserad bava. Och dagen till ära lite socker kokning i form utav en pall
Fredag
Chocklad kola, hallonmousse lollipop, pastej m crunch botten hallon sorbet hallonröd, maräng
https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3333620/images/2012/pic_504acc12e087c31a500aec4b.jpg" class="image">
Provlagning
Haft lite förberedelser inför provlagningen idag och han provlägga lite förrätten är matjesill och pot terinn, löjrom, syltad lök, ägg royal och silver ål. Desserten består av en hallon Mousse lollipop, sorbet, pulver, pärlor och kräm på hallon, vit chocklad bavaroise m Crisp plattor, vitt chocklad snö och havrevrunch
https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3333620/images/2012/pic_50478cb0ddf2b30b380005f6.jpg" class="image">
https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3333620/images/2012/pic_50478cb0e087c328fc0005d0.jpg" class="image">
Hösten närmar sig
Hösten närmar sig, äpplena börjar mogna och vår nya konferens meny är i bruk, jag är mycket nöjd med de nya rätterna och frm i morgon e det dags att blogga igen efter mitt semester uppehåll och barn ledighet. Och givetvis en aning spikande på kollo.