tror ofelias pontential till att bli kock är stor

Sen e hon sjukt duktig på att dra upp plantor

Och efter att hon rensat hela säsongens jordgubbs odling e hon NÖJD

Eftersom jag varit ledig i helgen har jag inga matbilder så fick bjuda på lite familjeliv istället... vilket är bättre =)
I morgon e jag på jobb igen så får vi se ifall vi har något gott å bjuda på
hoy hoy
Det e torsdag & det vankas viol
Har haft en lugn dag då jag preppat lite afternoon tea buffé till helgen med fanny samt testat lite chocklad garni, utöver detta körde jag ut lite mat till en & en annan gäst.
Idag bjöd jag på en lågbakad röding, med en najadlax terinn, tryferad blomkålskräm, rödbeta i form av picklad o puré, samt vinäger kokt sidfläsk
sen blev det chocklad & viol i form av nygräddad brownie , violglass, fondant, spunnet, halonsfär o kräm
i morgon jobbar jag lunch o ska feta upp många trevliga desserter till nästa vecka sen blir det ledighet och forsla 1,4 ton singel på kollo..
tack för idag!
youtube
Denna sidan är ju bara så magisk igentligen.
har iaf fått mig sysselsatt i 3 timmar har tittat på socker och chocklad konst samt garnityrer.
vad fick jag ut av det?
en cool sak, men den tänker jag inte bjuda på än utan kommer ett foto i morgon på resultatet, madeira vin och chocklad = chocklad spiral?
just det.
på återseende
champagne lördag
Helan och halvan?

och dagens dessert bestående av böjbar chocklad kola, karamelliserad mjölkchocklad bavaroise, vit chocklad & vanilj lollipop, spunnet socker, hallonkräm, havresmulor, ätbara blommor, hallonsorbet

thats it folks!
Det e fredag och då e det tonfisk och annanas för hela slanten
kvällens förrätt var
seviche på räka & kräfta, purjolöks sotad tonfisk, curry olja, soya/ingefära reduction, sesam/filodegsflarn, rödbetschips, apelsin chips, skott

Och sist men inte minst kvällens dessert bestående ut av en rådankad 80talare iform av
rom flamberad annanas, rom russinglass, kolasnurra, annaschops, fondant, kanel donuts, sockerpall, ätbara blommor

Visste du att.
jadå!
mohahaha.....
hoy
glad påsk
En go vecka på jobb med mycket förberedelser, diverse sillar, en och en annan marsipan popcake och en skulpturerad kalle kajboy.
Dagens dessert
Mörk maccaron med bavaroise fyllning, mörka chocklad nudlar, syltade krusbär och bakad rabarbstav, vitt chocklad snö, havtorns sorbet, vetetuille

Dagens buffé lunch bestående av
kokos toscakaka med kaffe smörkräm, brownie med lemoncurd, pavlova med vit chocklad ganache & bär, marsipan popsticks med diverse topping.

Helgens maskott kalle kayboy

hoy hoy
päron
Helgens dessert blev
Creme bryle med karamelliserad päron terinne, päronflarn, sockrade blåbär.

Nu börjar det närma sig påsk och idag lade jag in sill i rejäla lass och rullade med agges hjälp ca 450 marsipan bollar som skall chocklad doppas, lite trevliga menyer inför helgen och buffér så kommer mer goa bilder snart.
hoy hoy.